Минималистичен период период беше изцяло актуализиран

Кой живее тук : Стойте у дома, мама Там Ласки; съпругът й Уейн, който работи във фирма за управление на средства; техните деца, Зоуи, 8; Франки, 7; и Хале, 16 месеца; и schnoodle, Джес.

Стил на къщата : Къща в испански стил в 30-те години на миналия век в Източен Прахран, с реновиран интериор, допълнително задно разширение и допълнение.

Времева линия : Строежът е продължил 18 месеца.

Години наред Там Ласки щеше да шофира от тази испанска къща в мисия в Източен Прахран. „Винаги режа през улицата“, казва тя за имота от 30-те години на миналия век в тих, листен гръб. Тя обичаше скромната фасада и виждаше потенциала покрай нейната сьомго-розова предна част.

Там и семейството й не се стремяха да се преместят, но когато тя погледна към една мъничка реклама в кварталното списание, в която съобщи, че починалото имение е продадено, се пристъпи към нея.

Жилищна площ Огромното пространство с отворен план беше част от кратката информация на Там и Уейн, но беше предизвикателство да се намери диван, който да го запълни. Диванът B&B Italia 'Tufty' пасва на сметката, с допълнителни модули за комфорт. Ярки произведения на изкуството Жаклин Типерман внасят смел свободен цвят в комбинация с фини тонове чрез възглавнички от Safari Living.

"Разгледахме го, харесахме го и го купихме", казва тя. Цялата улица е с наследство и същата възрастна италианска двойка беше собственик на къщата повече от 40 години, като отглеждаше красива градина, пълна с овошки. Вътрешността беше друга история и макар костите да бяха здрави, той беше влажен, плесенясен и покрит с цветя килим.

Дома на собственика на фасада Там видя покрай сьомго-розовия екстериор, който беше преобразен с боя в квартал Лексикон Дулукс. Матирано черно детайлизиране добавя дълбочина и интерес.

Въпреки това, Там се зае да го направи удобен, докато не настъпи моментът за реновиране. Килимът беше разкъсан, пода оцветен, стените боядисани в бяло и кухнята с плосък пакет, инсталирана като временна мярка. Семейството живее там три години, преди да започне разрушаването и ремонта в началото на 2012 г.

Входът Зоуи стои на сводестата врата.

Като неофициален ръководител на проекта, Там работи в тясно сътрудничество със строителя, Team Building и интериорния дизайнер Давина Шинуел. Давина беше първоначално избрана от Тама за преглед на пространственото планиране, дограмата и мебелната схема, нова от Ню Йорк с дизайнерската фирма Yabu Pushelberg.

Влизането в бледо дървен под създава успокояващо настроение. Плаваща конзола визуално увеличава пространството на пода, докато бялата светлина на стената на Serge Mouille привлича вниманието към поразителното произведение на изкуството Valerie Sparks. Поглед в главната спалня разкрива плюшен стол Arflex.

Близки приятели в продължение на повече от 15 години, двамата споделяха задължения за шаферки, гледаха роли и дори живееха на същата улица, докато Давина се премести в средата на ремонта в Сидни. "Имахме подобна визия. Тя познава цветовете ми и много се забавлявахме", казва Там. Двойката продължи да изпраща снимки един на друг и се срещна за посещения на шоурум в Сидни.

Кухнята Там и Уейн отидоха с бял мрамор на Елка на CDK Stone за изискана елегантност в кухнята. Табуретите за сено създават място за хранене, докато бялото шкафче осигурява много място за съхранение.

„Там е твърда и знае какво иска, но беше отворена за нови идеи“, казва Давина. "Кратката информация беше за минимален външен вид с удобно усещане. Там и Уейн не искаха да имат хубава картина на дом; те искаха да бъде обичайна." Това включваше избирането на текстури като разклонения диван на "Gentry" на Patricia Urquiola от мебели Hub в тихо синьо и големия ватиран диван B&B Italia "Tufty" в дневната зона.

Трапезария Висящата светлина на Roll & Hill е драматично допълнение над масата и столовете B&B Italia от Space Furniture. Зеленината и керамиката от Safari Living добавят текстура.

Докато белите и децата обикновено не вървят ръка за ръка, по-бледата палитра не се отнасяше за Там - тя в миналото живееше с "мрачни, тъмни подове" и искаше по-лека среда за трите си момичета. "Толкова много хора се опитаха да ме изгонят, за да получат този лек мрамор от Елба на кухненския остров. Казаха:" Това е най-мекият мрамор, той ще оцветява, не го правете ", но ние го направихме и се радвам!" Засега Там казва, че е било изненадващо лесно да се поддържа чист.

Зона за сядане Голям килим от къща от оранжеви добавя топлина под ярък диван Moroso 'Gentry', покрит с текстурна възглавница от кекс от Fenton & Fenton.

В цялата къща съхранението е скрито зад безшевни шкафове, а в дневната и жилищните помещения, майсторски планираната дограма гарантира, че всички игри и шнурове са спретнати добре. В трапезарията се отваря поръчано звено, което разкрива шкаф за напитки с опушено стъкло и вътрешно огледало, разположено да отразява градината през прозорците. „Има място за всичко“, казва Там.

Ensuite Плаваща суета с огледални шкафове оглася кабинета в останалата част от дома, като плочките на Signorino Tile Gallery добавят текстура.

„Кратката информация за„ изпълнено със светло празно платно “означаваше, че цветът може да бъде въведен чрез домашни потреби и изкуство“, казва Давина за възглавничките, акцентираните парчета и живите картини, като работата на Жаклин Типерман в жилищната зона.

Главна спалня Листните гледки създават спокойна зона за спане.

„Обичайното легло в основната спалня е проектирано в меко сиво кадифе, за да работи с фината палитра, което означава, че Там може да облича леглото в масив от цветни спални белези“, казва Давина. Горе, стаята с румпус и момичешките спални са сладки и меки с мебели от лавандула с прахово покритие и в стаята на Франки, зелено тапицирано легло.

Дребен халат Твърдите дъбови гардероби не остават задръстени.

Когато астрономически цитат като че ли унищожи плановете на Там за вътрешна облицовка, Давина излезе с по-икономична идея. "Имаше цялата тази остатъчна външна облицовка, така че попитахме строителите защо не можем да я използваме вътре и просто да я боядисаме в бяло. Тя вече беше с размер по поръчка със сянка, така че те я режеха по размер седмици - няма нужда да казваме, не бяха много щастливи. Това беше кошмар, но си заслужава! "

Спалнята на Франки Домейнът на момичетата е на горния етаж с трите спални и помещението с ромб. Цветно произведение на творбата на Роуена Мартинич задава тона в това пространство.

Опаковайки долния етаж баня и килер, панелът създава безпроблемна стена, така че вратите да седят едновременно от пода до тавана. „Идеята беше да се създаде дълбочина, която да бъде плоска по цялата стена, но също така да закрепи централното ядро ​​на къщата“, казва Давина. "Мисля, че работи наистина добре."

Спалнята на Zoe Бюрото Hartô се сгъва, за да спести място и показва ценни вещи.

Най-голямото предизвикателство? "Компанията, от която закупихме нашите подови дъски, беше продадена по време на строителството и никой не ни се връщаше. Беше много стресиращо - особено тъй като вече бяхме платили за тях. Останахме без част от пода за известно време!"

Всичко, което бихте променили? "Нищо основно. Живяхме в къщата преди ремонта, което ни помогна да определим светлината и пространството, необходими за нашето семейство."

Най-добрата изненада? "Опитахме се да задържим пресования метален таван и корнизи във входа, но за да преминем безпроблемно към залата, нещо трябваше да даде. В крайна сметка получихме тавани с височина 3, 2 метра и запазихме детайлите в предните две стаи."

Свържете се с Давина в Davina Shinewell. Отидете на Team Build, за да научите повече за строителя.

Тагове:  Спални Живеене и хранене На открито и градинарство 

Интересни Статии

add
close