Реновирано калифорнийско бунгало в Глен Ирис с наследствени характеристики

Кой живее тук : Карли, ръководител на консултативния директор на CMO в Deloitte, Бен, директор и съосновател на строителната технологична компания Hammertech, и техните двама синове Isaac, 4-годишен, и Джошуа, 1-ва.

Стил на дома : Калифорнийското бунгало от 1927 г., разположено в предградието на семейството на Глен Ирис, Виктория, получи напълно модерна актуализация.

Времева линия : Планирането започна в началото на 2016 г .; реновирането започна в края на 2016 г. и завърши година по-късно.

Бюджет : 650 000 долара.

Входът за това калифорнийско бунгало е показателен: неговата сложна входна витражна входна врата изглежда оригинално за дома от 1927 г., но всъщност поразителната дизайнерска функция всъщност е скорошно допълнение.

Обновената къща в Мелбърн е смесица от старо и ново и представлява бъдещето за собствениците й Карли и Бен, както и за техните малки синове Исаак и Джошуа.

Начало Когато калифорнийското бунгало се появи за продажба на самата им улица, двойките от Мелбърн Карли и Бен се възползваха от възможността да създадат дом, пригоден за нуждите на младото им семейство.

Двойката живееше в градска къща през 2014 г. и търсеше своя вечен дом, когато видяха, че бунгалото с три врати заедно е било пуснато за продажба.

Листната им улица - в близост до паркове, училища и супермаркет за гурме, обичан от местните жители - беше мястото, където двойката искаше да се установят и да създадат семейство, и тази къща им предлага шанс да дадат по-старо жилище модерна актуализация.

„Не искахме да живеем в McMansion - искахме дом с личност“, казва Карли. „Лицето на бунгалото беше красиво, с еркери, оградени с херпес зостер и мъхести теракотени плочки“, казва тя.

списъка с желания

  • Наследството уважаваше „Искахме да запазим детайлите за формоването и тавана и да включим дизайни на первази и архитрави от 20-те години на миналия век“, казва Карли.
  • Отворено оформление Реконфигуриран план на пода, който включва лесен поток от предната част на къщата към гърба, както и дневна, трапезария и кухня с отворен план.
  • Приятелски за деца „Бяхме наясно да се уверим, че домът ни не се чувства официален или стерилен. Трябваше да бъде спокойна и място, където момчетата да могат да играят свободно. "

Веранда Свежо палто от бяла половина с лимузина Dulux озари фасадата на дома. Тя е перфектно фиксирана от черна дървена пейка от The Banyan Tree.

Въпреки това трябваше да се свърши доста работа по оформлението, преди домът да може да се счита за подходящо функционален за растящо семейство. Двойката ангажира базираната в Мелбърн строителна фирма Tibuilt и интериорния стилист Марсия Хонг, за да придадат на очарователното старо жилище свеж вид и подобрена практичност.

„Нашата цел беше да актуализираме имота, за да го направим съвременен, като запазим класическите му характеристики“, казва Карли. "С четиричленно семейство, включително две малки момчета в къщата, искахме да е стилно, но удобно и удобно за деца."

Домът е бил обект на по-ранно разширение, завършено през 90-те години, което поставя затворена кухня в средата на дома. „Вътре беше тъмно и оформлението не протичаше много добре“, казва тя и добавя, че вграденото хранилище също липсва.

Трапезария Еърна, канещо и чудесно място за възхищение на покритите тавани на дома, трапезарията с отворен план се възползва от визуалната лекота на ратановите столове за хранене от Open Room. Висулка от дървен материал Malmo 1 от Beacon Lighting. Дървени настилки от френски дъб, произведени от Storey. Вътрешните стени боядисани Dulux Natural White.

Двойката, много наясно с реалността на отглеждането на малки деца, знаеше, че чистите линии и отворен план ще служат добре на семейството им.

"Когато пораснах, нямахме място да правим нещата заедно; просто се оттеглихме в стаите си", казва Карли. "И така, както планирахме тази къща, ние включихме общи зони, където можехме да се забавляваме и да се свържем като семейство, но също така и да имаме достатъчно пространство, за да може всеки да си върши работата."

От двойката стана ясно, че искат да отпразнуват характеристиките на дома в дома, като възстановят останалите включвания от 1920 г., където е възможно, и проектират нови пространства, които ги допълват.

Кухненски деликатни завеси от щори Bracken и текстилни ратанови табуретки от Open Room са красиво фолио към свежите линии на островната пейка на Ceesarstone "Organic White". Черният миксер за мивка Armando Vicario 'Tink' е от Abey. Огледало, Warranbrooke.

Оригиналната фасада на дома, с новата входна врата, изработена по поръчка на Armadale Doors, и две входни стаи, ще зададат тон на останалата част от ремонта.

„Ключът към проектирането на дом с традиционен преден и модерен отзад е да се уверите, че входът и коридорът създават безпроблемен проход между секциите“, казва Даниел Тилкиридис, директор или Tilbuilt. "Всъщност това е решаващо."

За естетическото преодоляване на стари и нови, в дизайна са били включени корнизи за стени, високи первази и зашеметяващи покрити тавани.

Жилищни зони Комфортът взема най-добрите такси в семейната дневна зона, с диван и фотьойл Globewest. Произведение на изкуството: Джеси Ригби. Овча кожа, кожи на върхови постижения. Килими, колекцията килими.

Преконфигурирането на задната половина на дома на Tilbuilt включваше разпределение на нивото на разделителите, което направи най-доброто от наклонения блок и добави височина на новата кухня с отворен план, дневна и трапезария. Стъклените плъзгащи се врати и щедрите прозорци позволяват на дневната светлина да насища пространствата, където семейството прекарва по-голямата част от времето си.

"Избрахме неутрални цветове за твърдите повърхности навсякъде, с черен акцент върху някои от тела. Това ни даде страхотно платно за работа", казва Карли. Интериорният стилист Марсия отговори на предпочитаната от двойката палитра от тъмно, сиво и руж, добавяйки бледо-дървени парчета, "за да допълнят свежия и спокоен подход към цветовата палитра".

Официална дневна зона Креслата от ВМС от MRD Home придават пъстър цвят. Произведение: Кирстен Джаксън. Холна маса, Globewest.

Въз основа на опита си като строителен инженер, който работи върху мащабни търговски разработки, Бен пое задачата да управлява обновяването. "Огромна полза за нас беше, че Бен разбра процеса и успя да контролира бюджета и да държи всички отговорни", казва Карли.

Тясното участие на двойката в проектирането и изграждането - и фактът, че живеят на една и съща улица по време на ремонта - означаваше решенията да бъдат взети бързо и със сигурност. „Бяхме ръководени от експертите, но се научихме да не поставяме под въпрос инстинктите си“, добавя Карли.

Тъй като екипът на Tilbuilt предложи интегрирана услуга за проектиране и строителство, вземането на решения беше опростено и крайният резултат е дом, в който вниманието към детайлите просветва. „Дори баща ми перфекционист, който е строител от дълго време, одобрява работата, която свършиха“, казва тя с усмивка.

най-добрите битове

  • Разположението „Нашата кухня с отворен план, семеен хол и трапезария е голямо пространство, което всички можем да използваме, а ние обичаме неговата седалка на прозорците, високи тавани и изобилие от светлина“, казва Карли.
  • Местоположение „Чувства се жилищно и семейно, но е близо до града. Ще бъдем щастливи тук дълго време. "
  • Обзавеждането „Красивите парчета, подбрани от Марсия, са върховото допълнение към цялата упорита работа, която влезе в обновяването ни“, казва тя.

Когато стигна до финалните щрихи, Карли и Бен не се поколебаха да потърсят експертно ръководство. "След като вложихме толкова много работа, за да оправим къщата, бяхме решени да закупим перфектната арматура за нея." Тази задача умело се справи с Марсия.

Ensuite Суетата в съчетанието на Бен и Карли се отличава със свеж връх в "Органично бяло" на Цезарстоун. Той е обединен с басейн от Kado Lussi и Milli Pure, както Reece. Табуретката е от MRD Home и плочки, галерия De Lucia Tile.

„Измислихме стил, който отразяваше модерно-класическия външен вид и усещането, че след това Бен и Карли“, казва интериорният стилист на съвместната работа с двойката, за да куратира селекция от идеално пропорционални парчета в неприлични форми.

"След като преминем през процеса на подбор с Марсия, ние сме още по-влюбени в дома си - ако това е възможно!" казва Карли.

Поуки

„Хубаво е да приемете, че не можете да направите всичко“, казва Карли. "С малки деца и работа на пълен работен ден, ние просто нямахме време да се захващаме за магазини за мебели през почивните дни. Работата с интериорен стилист направи процеса на подбор на мебели много по-ефективен за нас и завършихме с наистина красив резултат. "

Вижте още от Tilbuilt at Tibuilt. Посетете Марсия Хонг в Марсия Хонг.

Вижте галерията Калифорнийското бунгало от 1920 г. в Barwon Heads получи слънчев грим

Тагове:  Живеене и хранене Обновяване Коледа 

Интересни Статии

add
close