Реновирана ски хижа в планината Хотъм е перфектното бягство

Кой остава тук : Джо Бартоло, управляващ директор на Incore Developments; жена му Оливия, директор на корпоративните корпоративни услуги на Incore Developments; и техните деца: Мила, 9 и Кайдън, на 12 години.

Стил на дома : триетажната хижа от 90-те години на планината Хотъм, Виктория, получи актуална актуализация.

Времева линия : От началото до края обновяването отне три месеца.

Бюджет : Бюджетът за този проект беше приблизително 500 000 долара.

От време на време се появява проект, който предизвиква и предизвиква всички логически времеви рамки. Такъв беше случаят с тази триетажна алпийска хижа в Виктория Хотъм Хайтс. С бързото наближаване на ски сезона, новите му собственици си дадоха само 12 седмици, за да направят златно-зайче злато.

Двойката от Мелбърн Джо и Оливия Бартоло бяха скочили при шанса за покупка през 2018 г., когато предишните собственици се съгласиха да продадат. Запалените скиори и двете им деца в училищна възраст се възхищаваха от имота от няколко години и искаха да създадат собствена частна база в района.

В снега В Виктория Маунт Хотъм луксозното зимно отстъпление на едно семейство беше реновирано точно навреме за зимния сезон. Проектът беше прокаран заедно със съседната си собственост в съседство, която беше подобна по подобен начин във функционален, но топло приветлив стил.

Продиктувани от суровото време и ограничения достъп до сделки и материали, Джо и Оливия имаха тримесечен прозорец, в който да завършат обновяването, от етапа на планиране до декоративния монтаж. Те се обърнаха към интериорната дизайнерка Джесика Бетеней от Resident Avenue за експертна помощ. "Ангажирането на Джес и нейният екип означаваше, че проектът е проектиран безупречно, до един сантиметър от живота му, дори когато е бил до жицата!" казва Джо.

Жилищна площ Новата камина Oblica 'Shaker' е изискан начин за борба със студа. Текстурата беше въведена чрез висяща светлина Ay Illuminate от Spence & Lyda и шарено килимче от Bayliss. Диванът, възглавниците и страничните маси са от Jardan.

От момента, в който имотът се засели, започна да се планира да превърне старото и непрактично оформление на хижата в съвременно зимно убежище, предлагащо както функционалност, така и изтънченост.

Списък с желания на Джо и Оливия

  • Внесете малко топлина чрез плюшени материали и интересни текстури, както и луксозни допълнения като подово отопление.
  • Добавете практични включвания, които правят безпроблемен преход от физически активен ден по склоновете към спокойна вечер пред камината.
  • Увеличете максимално гледките с жилищни пространства в интелигентен и съвременен стил, който допълва обстановката на дома.

Кухня / кът за хранене Индивидуално проектирана пейка с прикрепена маса за хранене от Resident Avenue е отличителният елемент на тази пространство-умна зона. Пейките на Ото от Жардан завършват обстановката. Горещи черни гранитни плотове в Зимбабве, фурнитура Smartstone 'Statuario Venato' и фурнирована фурнирована дограма на Elton Group 'Evenex'. Художественото произведение на Clouds 1 от Мат Джонсън озвучава гледката. Произведение на изкуството Стефани Клос.

„Искахме семейството да се отпусне, да се отпусне и да се включим заедно в момента, в който стъпи вътре“, казва старши дизайнер Джесика, която ръководи планирането на пространството и интериорния дизайн на целия проект. "Целта ни беше да създадем топлина с използването на текстура и дълбочина на цвета. Пространството, необходимо да бъде точно противоположно на ледената му среда и да насърчи релаксация след ден по склоновете."

Жилищна площ Дизайнерските елементи като персонализирана дограма (за съхранение и показване на дърва за огрев) и плаващи рафтове от Fenton & Fenton увеличават компактното пространство. Микс от възглавници от Jardan добавя още един слой комфорт.

За да се осигури на семейството удобно за почивка помещение за настаняване, всеки от трите етажа и стаите им бяха преразгледани. Приземният етаж беше преконфигуриран така, че да включва суха стая и по-функционален вход с места за сядане и съхранение, а две спални на първия етаж бяха преработени, за да позволят отделен достъп и пространство за гардероб. На последния етаж кухнята и жилищните помещения бяха разменени наоколо, за да се възползват от огромните алпийски гледки около хижата.

Вход Това удобно място на входа вече има седалка за пейка с водоустойчива неопренова възглавница плюс склад за ходещи ботуши и куки Design By Them за закачане на палта и якета. Стенно брашно, порцеланова мечка.

На всяко ниво дизайнерката Джесика реализира своята визия за топъл, текстуриран интериор с финиш, който включва триизмерни порцеланови плочки от Urban Edge Ceramics, както и някои стени, облечени във френски сив дървен дъс от Royal Oak Floors, с други боядисани Resene Castle Rock, цвят, избран заради естествения си сиво-зелен тон и дълбочина.

Порцелановите плочки за баня Diamond от Urban Edge Ceramics оформят чудесен фон за огледалото на суетата и Middle of Nowhere.

В току-що приспособената зона за готвене, чифт полирани материали внесоха изисканост в пространството: пламтящ черен зимбабвески гранит на поръчаната по поръчка пейка и контрастиращ със светло тонизиран Smartstone Statuario Venato на пръскането.

Баня Душ плочките също бяха доставени от Urban Edge Ceramics. Черни кранове и душ, Astra Walker. Кърпи за баня, Bedouin Societe.

„Черните кранове и мебелите от тъмен дървен материал подобряват драматичността и придават още по-модерна изтънченост на дома“, казва Джесика и добавя, че нейната празнична вибрация се свежда до меките довършителни щрихи. "Комбинациите от кожа, кожа и кадифе са слоевете, които създават текстурен резултат", обяснява тя.

Облицовката от френски сив дървен материал от спалнята от Royal Oak и стените в Renes Castle Rock са зимни тонове, вдъхновени от снежните полета. Кожено легло Finley от Jardan, с бельо от Sage And Clare. Плъзгаща се врата разкрива сухото помещение отвъд.

Снеговалежът в началото на сезона през 2018 г. означаваше, че достъпът до сделки и материали е дори по-предизвикателно от обикновено. За да се гарантира, че проектът се движи напред, някои от строителните работи бяха завършени не последователно, което изискваше умело управление на проекта.

Жилищна площ Изкушаващите гледки към планината Хотъм са обрамчени от новите алуминиеви прозорци. Семейството Bang & Olufsen BeoPlay A9 е идеално за chill-out сесии.

„Ние събличахме имота обратно към неговата рамка, защото рамките на прозорците гниеха и хижата имаше отчаяна нужда от помощ“, казва Джо. "Тогава пренаредихме стени и променихме височините на тавана и ориентацията на всички мокри зони. За да победите снега, дограмата влезе след монтирането на килима и доставянето на мебелите. Когато започнахме да декорираме, дори нямахме дограма и пейки. Картината беше завършена доста преди нормално да я направим, тъй като температурата спадаше и се борехме да изсъхне боята. "

Ярка идея Банката от прозорци е блестяща за създаване на гледка, но когато искате да намалите отблясъците и / или задържате топлина, ролетката е блокираща.

Друг фактор, влияещ върху резултатите, беше тясната стълба. За да се противопостави на това, големият диван в хола е проектиран от Resident Avenue от две части, така че да може лесно да се пренесе нагоре по стълбите до последния етаж.

Суха стая Отпечатъкът на Робърт Редфорд на стената е забавно кимване към целта на тази стая, която борави с всякакъв вид съоръжения със студено време с благодат. Възглавница, градински чай и клара.

Местният производител Jardan предостави голяма част от допълнителните мебели и всеки предмет в хижата - точно до прибори за хранене - след това беше подбран, за да съвпадне. Първоначалната цел беше посрещане на зимата, където семейството и приятелите можеха да се съберат, и това беше постигнато в ефектен стил.

Сняг Домът е превърнат в най-доброто семейно отстъпление.

най-добрите битове

  • Курирани материали Облицоването на дървен материал по стените, триизмерните плочки за стени и подове и дограмите, изработени от текстуриран фурнир, създават тактилна комбинация от повърхности.
  • Камина Самостоятелна кабина Oblica предпазители функционира с модерен стил, което го прави идеалният избор за зимно бягство.
  • Местоположение Тъй като хижата е разположена точно на ски пистата на Горещ Хотъм на Голям Д, удрянето по склоновете е просто въпрос на излизане от задната врата и обличане на ски.

научени уроци

"Всяко ограничение, детайл и измерване се разглеждаше от самото начало. Нямаше време за грешки или промяна на мнението на подобен проект. Въпрос беше да го направим веднъж и да го направим както трябва", казва Джесика.

За повече подробности за работата на Джесика, посетете Resident Avenue.

Вижте Галерия Обновената плажна барака на собствен частен остров

Тагове:  Живеене и хранене Баня и пералня Коледа 

Интересни Статии

add
close