Преобразуване на склад в Редферн, което почита миналото му

Преобразуванията в склада се превърнаха във все по-популярен избор, когато става въпрос за превръщането на оригинална сграда в семеен дом на вашите мечти.

Това семейство в Редферн се е ангажирало с помощта на Йън Мур Архитекти, за да превърне този бивш промишлен склад в съвременен дом, който почита миналото му.

С акцент върху запазването на оригиналните тухлени стени и откритите покривни конструкции от дървен материал, дизайнът за този дом е съсредоточен върху усилването на естествената светлина и вътрешния външен поток, нищо чудно, че спечели най-доброто реновиране на дома в откриващите награди „Home of the Year 2019“ на Inside Out 2019,

къщата

Преобразуване на склад, който запазва своя индустриален вътрешен градски характер.

ВЪНШЕН ДОМ НА ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ

Това е Inside Out, първият по рода си награди за Дома на годината и с нашия партньор, Brickworks Building Products, събрахме най-желаните домове в Австралия.

Защо съдиите го обичат

"В тази къща има елемент от тропическа енергия, който я кара да се чувства уникална. Това е истински празник на светлината, а външните пространства създават чисто и спокойно светилище. Обичам и стълбището да се изкачва нагоре по горната стена", казва редакторът на Inside Out Елиза О'Хеър.

„Разположен в червена тухлена обвивка на исторически двуетажен склад, този ремонт създаде светъл дом и градина. Архитектът реагира на оригиналната конструкция с прецизност и откровеност, безпроблемно споени със старо и ново“, казва Камерън Брън, ръководител на училището и декан по архитектура в Университета на Куинсланд.

„Това обновяване празнува нетрадиционното домакинство чрез неговата двойна функционалност, като същевременно остава вярно на миналото на сградата и носталгичната тухлена външност“, казва Брет Уорд, генерален мениджър на международния маркетинг в Brickworks Building Products.

Функция на изпъкване

Вътрешният двор, пълен с басейн.

ПОБЕДИТЕЛ: НАЙ-ДОБРИЯТ ДОМ ЗА РЕНОВАЦИЯ 2019

стъпка вътре ...

Екстериор От нивото на улицата преустроеният склад за склад запазва оригиналната си фасада от червена тухла, като изглежда точно както у дома, както винаги.

Интериор Интериорът на дома се отличава с впечатляващи открити тухлени стени и покривни конструкции от дървен покрив, които са боядисани в бяло, за да осигурят светлина и съвременен контрапункт на останалата част от дома. Синовете на собствениците играят в една от спалните на второ ниво.

Вътрешен двор Вътрешният двор е сърцето на дома и осигурява тропическо бягство от останалата част от градската суматоха, която също позволява достатъчно естествена светлина да се филтрира до останалата част от дома.

Басейн Басейнът в скута е сдвоен с облицована с плочки външно пространство и тропически насаждения.

Жилищно пространство Добавяйки жив цвят цвят към неутралната палитра на дома, жилищното пространство с отворен план се отличава с оранжев модулен диван, който демаркира зоната на живот.

Кухня Кухнята разполага с неутрална палитра от бетонна настилка, бял шкаф и неръждаема стомана. Таванът до пода стената на шкафа гарантира, че има достатъчно място за съхранение за цялото семейство.

Дневна и трапезария с отворен план Отворената кухня, трапезарията и трапезарията получават достатъчно естествена светлина чрез стъклената стена, обърната към двора.

Вътрешен външен поток Интериорът на дома се свързва безпроблемно с външната зона за забавление.

Тераса Пространството на външната тераса разполага с вградено барбекю и комплект за хранене на открито за забавление, както и пластир от истинска трева за семейното куче.

Домашен офис Централна част от проекта за проектиране беше да се създаде най-добрия домашен офис в дома, което ще доведе до това щедро пространство, което ще се използва като генетична лаборатория за коне.

Гараж Със страстта на собствениците да събират класически спортни автомобили, щедър гараж за съхраняването им беше от съществено значение.

Тагове:  Баня и пералня Коледа Спалня 

Интересни Статии

add
close