Вътрешна модерна пристройка на вътрешната градска вила

Известно със своя стихиен и неподправен подход към дизайна, архитектурното студио Benn + Penna изковава пространства, които се отличават с елегантна скромност. Обединявайки силите си с Invue Homes, те постигнаха точно това, като осветяват слабо осветена къщичка, която сега стои като щедър, свободно течащ дом, свързан с градински пространства на открито.

Този проект представя като упражнение за тактилна сдържаност със своя елегантен, но обмислен и минималистичен дизайн. Внимателно хореографираната трансформация видя съществуващите предни помещения обновени и пребоядисани, а задното разширение бе разрушено, за да се направи място за ново, изпълнено със светлина допълнение.

Скъпан гръб, сканди стилът прониква в чистото допълнение, в което са разположени кухнята, трапезарията и дневната. Цялостното усещане е топло и съвременно, със слънчева светлина върху материалната палитра от дъбове и бяло.

Оформлението с отворен план е очертано от сгъната гънка на тавана, което създава визуален интерес и отвежда пространството на нови височини. Прозорец в сенки, засенчен от „жив сокол“, се извисява над зоната за хранене, разсейваща слънчевата светлина в пространството и предизвикваща спокойна атмосфера. Шикозната баня седи отделно от къщата и включва монохромна палитра от богато сиво и черно.

Като цяло този ефирен проект е градско почитание на естествената простота, която също показва майсторството в най-добрия си вид.
bennandpenna.com; invuehomes.com.au

Тагове:  Обновяване На открито и градинарство Кухни 

Интересни Статии

add
close